Prodej rodinného domu 160 m², Rádlo

11 990 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vítáme Vás u nabídky nádherného rodinného domu s dispozicí 4+1 o celkové podlahové ploše 160 m2, který nabízí luxusní bydlení s jedinečným osobitým charakterem.

Jedná se o roubenou stavbu, která byla vybudována zdejšími tesaři ze smrkového dřeva z českých lesů, což přidává domu autenticitu a unikátnost. Dům se nachází na konci slepé ulice v klidné lokalitě obce Rádlo, což zaručuje soukromí a klidné bydlení.

Stavba je usazena v terénu a disponuje také podsklepením, které nabízí prostor pro druhou zahradní kuchyň a technické zázemí.

Vstupní chodba s šatnou nás vede do prostoru kuchyně, který je možné uchopit a realizovat dle svých představ. Vedle kuchyně se nachází obývací pokoj s krbovými kamny a z obývacího pokoje je také přístup na balkón, kde si můžete vychutnávat krásné výhledy do okolní přírody.

V horním patře se nachází tři prostorné ložnice, které nabízí dostatek místa pro celou rodinu. Součástí patra je také velká elegantní koupelna s působivým designem. A ve štítu domu oceníte překrásnou půdu, jež nabízí další možnosti využití prostoru.

Nemovitost je vybavena moderními detaily, které zajišťují pohodlí a komfort bydlení. Střecha je kryta plastovým šindelem značky Eureko s 30-ti letou zárukou. Okna a všechny venkovní dveře jsou vyrobeny z kvalitního českého materiálu značky Rehau. Pro vytápění je zde elektrokotel - po celé spodní obytné ploše domu řešeno podlahovým vytápěním, v patře pak radiátory. Ohřev vody zajišťuje bojler.

Nemovitost má vlastní čističku a studnu, což je velkým přínosem pro udržitelnost a úsporu nákladů na provoz.

Tato novostavba je obklopena klidem a přírodou a přesto je ve velmi dobré dostupnosti občanské vybavenosti. V okolí najdete veškerou potřebnou infrastrukturu, včetně škol, školek, obchodů a veřejné dopravy.

V případě zájmu o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Tato nemovitost je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří ocení spojení klidu, luxusu a krásy přírody.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus
Elektřina 230 V
Kanalizace Vlastní ČOV
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 6657
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 1 068 m²
Plocha užitná 160 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist