Prodej chalupy 80 m², Železný Brod

2 690 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

ERS reality eu s.r.o.

Jablonec nad Nisou, Podhorská 377/20

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte útulný a idylický úkryt s moderním komfortem? Máme pro vás jedinečnou nabídku – poloroubenou chalupu v malebné obci Železný Brod, části Hrubá Horka. Tato chalupa z roku 1820, je historickým klenotem, který nedávno prošel rozsáhlou a citlivou rekonstrukcí, při níž byl zachován její tradiční charakter, avšak s nádechem moderních prvků pro pohodlné bydlení. Střecha byla vyměněna přibližně před šesti lety, spolu s nedávnými úpravami (kompletní výměna podlah, rozvody vody, nové rozvody topení + plynový kotel, krbová kamna, vyvložkování komínu atd.) v letech 2022 a 2023. Rekonstrukce zajistí, že novým majitelům nebude nic kazit radosti z nového domova.
Chalupa se nachází na slunném a klidném místě, které je přesto snadno dostupné. K dispozici je vstupní chodba, útulná sednice, kuchyň a sociální zařízení. Schodiště vede do podkroví, kde jsou zřízeny dvě ložnice. Celková užitná plocha domu je cca 80 m2. Parkování je možné přímo u chalupy na okraji asfaltové přístupové komunikace. Co se týče infrastruktury, objekt je napojen na elektrickou energii, plyn a veřejný vodovodní řad.
Hrubá Hora je malá osada, která je částí města Železný Brod v Libereckém kraji. Tato oblast je známá svým malebným okolím a blízkostí k Českému ráji, což je region, který je proslulý svou nádhernou přírodní krajinou, skalními městy a rozmanitými možnostmi pro turistiku a rekreaci.
V okolí Hrubé Hory lze najít řadu turistických atrakcí. Jednou z nich je například Malá Skála. Pro milovníky historie je v blízkosti také hrad Trosky, který je jedním z nejikoničtějších hradů v Českém ráji a nabízí jedinečné panoramatické výhledy na okolní krajinu. Pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří hledají klidnější způsob odpočinku, je k dispozici řada přírodních koupališť a rybníků, které jsou ideální pro letní osvěžení. Řeka Jizera také poskytuje možnosti pro vodní sporty, jako je rafting nebo kanoistika.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 370
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 43 m²
Plocha užitná 80 m²
Plocha zastavěná 43 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

ERS reality eu s.r.o.

Jablonec nad Nisou, Podhorská 377/20

Zobrazit kompletní nabídku RK

ERS reality eu s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist