Prodej hotelu, penzionu 491 m², Kořenov

28 831 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představujeme vám jedinečnou investiční příležitost. Jde o bytový dům s osmi bytovými jednotkami v malebné obci Příchovice, která leží na rozhraní Krkonoš a Jizerských hor. Tento objekt představuje nejen atraktivní investici, ale také skvělou příležitost pro ty, kdo hledají spojení podnikání s láskou k přírodě a sportu. Příchovice jsou známé svou krásnou přírodou a širokými možnostmi pro rekreaci a sport. V zimních měsících se oblast proměňuje v ráj pro běžkaře a sjezdové lyžaře, s upravovanými běžeckými tratěmi a sjezdovkami v bezprostřední blízkosti. V létě pak oblast láká na nekonečné turistické a cyklistické trasy, které vedou přímo kolem našeho domu.
Z oken bytových jednotek se naskýtá pohled na majestátní panorama Lužických a Jizerských hor. Představte si, že každý den můžete sledovat západ slunce nad tímto nádherným horizontem – to je přesně to, co nabízí naše byty.

Potenciál, který čeká na vaše nápady: Dům je ve fázi, kdy třetí nadzemní podlaží prošlo kompletní rekonstrukcí a je připraveno k vybavení. Druhé nadzemní podlaží je v původním stavu a čeká na vaši kreativní přestavbu. Máte tak jedinečnou šanci dotvořit interiéry podle svého vkusu a potřeb.
Flexibilita využití: Ať už hledáte místo pro vlastní bydlení, chcete nabídnout luxusní pronájem nebo provozovat penzion, tento dům vám otevírá dveře k různým možnostem využití.

*Kompletní balíček Nabídka zahrnuje nejen samotný dům, ale i pozemek pod ním a okolní parcelu o celkové výměře 772 m^2.

Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost stát se majitelem nemovitosti v jedné z nejkrásnějších částí naší země. Pokud máte zájem nebo znáte někoho, kdo by mohl mít zájem, neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Balkóny Lodžie
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Beton
ID nemovitosti 47339
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 491 m²
Plocha zastavěná 225 m²
Patro 2
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist