Prodej bytu 1+kk, garsoniery 29 m², Jablonec nad Nisou

2 300 000 Kč

včetně provize, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

RELIA s.r.o.

Liberec, 8. března 12/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Tímto Vám nabízím ke koupi byt v osobním vlastnictví o dispozici 1+kk s celkovou plochou 29 m2, situovaný v 7. nadzemním podlaží panelového věžového domu v Jablonci nad Nisou, v ulici Na Vršku. Tato nemovitost se nachází v blízkosti centra města a tramvajového spojení do Liberce, což zajišťuje skvělou dostupnost a spojení.
Byt právě prošel zásadní modernizací, která zahrnovala instalaci sádrokartonových podhledů se sjednoceným osvětlením a nová jsou plastová okna, což zajišťuje vysoký standard bydlení. Koupelna je moderně vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC, včetně připojení na pračku, což přináší maximální komfort. Kuchyňský kout disponuje kuchyňskou linkou s granitovým dřezem a flexibilní baterií, vestavěnými spotřebiči - trouba a mikrovlnná trouba.
Podlahy v celém bytě jsou pokryty linoleem, což usnadňuje údržbu a přispívá k celkovému čistému dojmu. K bytu náleží také praktický sklep, poskytující další úložný prostor. V domě jsou dva výtahy.
Jednou z hlavních předností tohoto bytu jsou krásné výhledy přes vzrostlé stromy na Jablonec a Tyršovy sady, které můžete obdivovat díky poloze v 7. podlaží. Vytápění je řešeno dálkově, a díky energetické třídě C jsou provozní náklady bytu nízké.
Tento byt představuje ideální příležitost pro jednotlivce či mladý pár hledající moderní bydlení s vynikající dostupností a všemi výhodami městské infrastruktury. Pro větší představu rozmístění nábytku v tomto prostoru je k aktuálním fotkám připojena vizualizace.
Přesvědčte se, zda tento byt splňuje to, co hledáte. Určitě Vás překvapí. Pro více informací a sjednání termínu prohlídek mě neváhejte kontaktovat. Pro své klienty zdarma zajišťuji konzultaci financování hypoteční specialistkou. Bez obav i pro Vás najdeme to nejvýhodnější řešení.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti N50336
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 29 m²
Patro 6
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

RELIA s.r.o.

Liberec, 8. března 12/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

RELIA s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist