Prodej stavební parcely 1790 m², Lučany nad Nisou

2 970 000 Kč

konečná cena včetně provize a právních služeb, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního serv

Nemovitosti nabízí

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

V oblíbené obci Lučany nad Nisou vám představím prodej velkého pozemku společně s projektem výstavby rodinného domu, který už je schválený a dokončíte ho podle svých představ. Veškerou dokumentaci a schválení projektu již zařídil stávající majitel.

Pozemek společně s domem určeným k rekonstrukci je umístěn přímo při vjezdu do obce Lučany nad Nisou, která dlouhodobě patří k oblíbeným místům k žití v okolí Jablonce. Tomu pomáhá především výborná dostupnost jak MHD, tak autobusem nebo vlakem. V obci zároveň najdete kompletní vybavenost – obchod, škola, školka, restaurace. Kompletní občanská vybavenost je v Jablonci nad Nisou, který je vzdálen 10 minut autem.
Tohle místo spojuje bydlení na dosah přírody společně s výbornou dostupností města, a to všechno za zajímavou cenu.

Celková výměra pozemků určených k prodeji je 1.790 m2, které nabídnou dostatek místa jak pro výstavbu, tak pěknou zahradu.
Na pozemku nyní stojí dům, který slouží jako základ k budoucí výstavbě. Majitelé mají připravený projekt na výstavbu rodinného domu se 2 garážemi, který vznikne částečnou rekonstrukcí stávajícího objektu. Aktuálně je v procesu schvalování.
Dům bude připojený k elektřině – přípojka na pozemku. Na pozemku bude vybudován lokální zdroj vody pro dům. Kanalizace je plánována vlastní ČOV na pozemku.
Projekt domu je zpracován jako dvoupodlažní se zastavěnou plochou cca 140 m2, kdy nabídne dispozici 5+1 s plochou cca 170 m2 (4 samostatné ložnice, 2 koupelny, technická místnost, krytá terasa), 2 garáže a terasu se vstupem do zahrady. Samozřejmě finální podoba domu záleží jen na vašich představách.
Majitelé mohou zároveň nabídnout dokončení stavby na klíč, dle předem domluvených podmínek a standardů. Nabízená cena zahrnuje nemovitost k rekonstrukci, pozemky a veškerou dokumentaci ke stavbě.

Kompletní podmínky a detaily nabídky vám velmi rád představím přímo na místě při prohlídce nemovitosti. Tuto nemovitost je potřeba zažít přímo na místě.
Neváhejte mě kontaktovat a sjednáme si termín prohlídky.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Vlastní ČOV
Zdroje vody Místní zdroj
Zdroje vody Místní zdroj
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 5823
Plocha pozemku 1 790 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

Zobrazit kompletní nabídku RK

MILFAJT REALITY s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist